Hoogtevrees

Hoogtevrees

 

Wil je graag klimmen en durf je niet?

Ga je bergen in of heb je last van angst tijdens werken op hoogte?

Heb je moeite met eenvoudige dingen als liften, balustrades of open trappen?

Er bestaat een echte oplossing.

 

Ik help je hoogtevrees terug te brengen tot normale proporties.

Met kortdurende training (ongeveer 8 trainingen van 2 uur en huiswerk) heeft tachtig procent van de hoogtevrezers hun angst teruggebracht naar normaal. Met meer oefentijd is de rest ook in staat hun angst de baas te worden.

U krijgt gespecialiseerde coaching, de behandeling van hoogtevrees bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intakegesprek en informatie over de hoogtevrees training.
  • Training sessies en huiswerk opdrachten.

Bij hoogtetraining leer je door confrontatie met hoogte onder begeleiding je angst te beheersten.

Mieke van der Does (klant)

Belangrijkste kwaliteiten Michel Kleinjan: deskundig, hoge integriteit, creatief.

“Michel, ik wil jou als coach en trainer aanbevelen voor het leren omgaan en beheersen van angsten op hoogte in de bergen.

Mijn aanbeveling is om je professionaliteit, je stimulerende en motiverende karakter. Je geduld en je vertrouwen. Je lessen en adviezen zijn praktisch en duidelijk en je gaf ze mij op de juiste locaties. Juist daar waar mijn blokkades zijn begonnen en mijn leven gingen beheersen.

Je hoogtevreestraining starten boven op de Monte Cervino met een vervolg in de Ardennen. Als afsluiting leerde je jij mij, hoog in de bergen, mijn blokkades op te heffen en mijnzelfvertrouwen terug te vinden. Door mij steeds bewust te laten zijn van de omgeving waarin ik me in bevond. Door mij te leren waarnemen, daarna mijn keuzes te maken en mijn stappen te zetten. Na drie dagen van intensief klauteren en klimmen over smalle en steile paden, rotsen en sneeuwvelden, heb ik mijn zelfvertrouwen volledig teruggekregen. Ik kijk terug op een positief en geweldig fijne training.

Hierdoor heb ik de afgelopen zomer heerlijk,, zonder blokkades, kunnen genieten van een hutten-tocht in de Zwitserse bergen en de Schluchtensteig in het Zwarte Woud.” 28 oktober 2013

Michel Kleinjan: 0627334297 of michelkleinjan@gmail.com

2 Responses

Geef een reactie

*